Що додати у фарш для курячих котлети, щоб вони були соковитими: ділимося секретом та рецептом
Що додати у фарш для курячих котлети, щоб вони були соковитими: ділимося секретом та рецептом

Що додати у фарш для курячих котлети, щоб вони були соковитими: ділимося секретом та рецептом

Домашні котлети можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде з курячого м'яса. Щоб вони були соковитими, кулінари радять додати свіжі овочі та сир.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом курячих котлет, із сиром та сирою морквою, з часником та цибулею.

Інгредієнти:

  • 600 г. фаршу з філе курки
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 20 г м'якого вершкового масла
  • 60 г твердого сиру
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Часник, цибуля та морква подрібніть у чаші блендера або натріть на тертці.

2. Перекладіть овочі у фарш і додайте решту інгредієнтів. Вершкове масло має бути м'яким, а сир натріть на тертці.

3. Все добре перемішуємо до однорідної консистенції.

Смажте котлети!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Котлети по-київськи
  • Котлети з крабових паличок
  • Соковиті рубані котлети з індички
Источник материала
Поделиться сюжетом